Werk snel en eenvoudig met
Microsoft 365 bestanden
in Salesforce


EEN KLIK!

Empower Salesforce met SharePoint integratie

om snel en eenvoudig documenten te bewerken in Salesforce

Verbeter je workflow!

Wat is FILE 365?

File 365 integreert SharePoint met Salesforce waardoor het werken met en bewerken van bestanden in Salesforce eenvoudiger dan ooit. Open, bewerk en bewaar in documenten vanaf een Salesforce record met één click!

Werk direct
in salesforce

Werk vanuit één applicatie: je kunt MS Office bestanden direct openen en bewerken vanuit Salesforce

Microsoft 365
documenten

File 365 werkt met alle Microsoft Office applicaties: Excel, Word, Powerpoint

tweeweg
synchronisatie

Bewerk bestanden vanuit Salesforce of
vanuit SharePoint dankzij de tweerichtingssynchronisatie.

FILE GALLERY

nieuw !

Preview gelijktijdig meerdere bestanden gerelateerd aan een Salesforce record. Klik op een thumbnail om te vergroten en blader direct door naar de volgende file of image.

Werk samen
in documenten

Werk gelijktijdig in hetzelfde document. Alle wijzigingen worden direct opgeslagen en in Salesforce getoond.

functioneel
op mobiel

Altijd en overal toegang tot uw bestanden. File 365 is functioneel in de Salesforce-app op alle apparaten.

site per record

NIEUW

Maak automatisch sites en folders aan en sla bestanden gestructureerd op.

Email-to-Case

NIEUW

Ondersteunt Salesforce Email-to-Case. Inkomende email bijlages worden gerelateerd aan het case record en automatisch opgeslagen in SharePoint.

rename or delete

NIEUW

Hernoem of verwijder bestanden vanaf het gerelateerde Salesforce record.

Bewerk Microsoft 365 bestanden direct in Salesforce

FILE 365 maakt het bewerken van Microsoft 365 bestanden opgeslagen in Salesforce een stuk eenvoudiger. Met
FILE 365 is één klik op een bestand in een Salesforce-record voldoende om het bestand in de juiste Microsoft-applicatie te openen en te bewerken. De aangebrachte wijzigingen worden automatisch opgeslagen in het document en terug gesynchroniseerd naar Salesforce. Bestanden eerst downloaden en na bewerking weer uploaden naar Salesforce is verleden tijd.

Het bewerken van bestanden die aan Salesforce-records zijn gekoppeld, is nu nog tijdrovend en omvat vele stappen. Eerst moet je het bestand downloaden. Na het downloaden kun je het bestand bewerken op het apparaat waarop de download is opgeslagen, een desktop of je smartphone. Na het bewerken van het document zal het document bij het opslaan niet automatisch terug uploaden naar Salesforce. Dat moet je zelf doen. Als je vergeet het bijgewerkte bestand weer naar Salesforce te uploaden, gaan alle wijzigingen dus verloren. Dit alles kun je omzeilen met FILE 365 door bestanden direct te openen en te bewerken vanuit Salesforce met slechts één klik van de muis.

FILE 365 is een integratie van Salesforce en SharePoint en kan worden gedownload uit de Salesforce AppExchange.

Open, Bewerk en Sla bestanden direct op in Salesforce met slechts een klik!

Ervaar het zelf, boek gratis een demo

Dit zeggen gebruikers

"File 365 loste ons probleem op met het gebruik van meerdere versies van documenten. Meerdere gebruikers kunnen nu tegelijkertijd in een document werken en documenten worden niet langer op de verkeerde locatie opgeslagen."
"Ik ben een groot fan van FILE 365. Ik kan nu met slechts ÉÉN klik documenten in Salesforce bewerken! "
"FILE 365 is een geweldige add-on voor Salesforce, omdat het nu veel minder inspanning kost om bestanden te bewerken die opgeslagen zijn in Salesforce records."
"Het bewerken van Salesforce-bestanden is een koud kunstje geworden sinds ik FILE 365 ontdekte. Het scheelt echt heel veel tijd."


hoe kies ik mijn juiste pakket?

Professional, Enterprise, Unlimited, Force.com, Developer, Performance, Essentials

Nee, u hoeft alleen licenties aan te schaffen voor de gebruikers die deze nodig hebben. Bij licenties per gebruiker, kan dit aantal maandelijks of per jaar worden aangepast. Het is ook mogelijk een licentie ook opnieuw toe te wijzen aan een andere gebruiker.

De Site-licentie is een organisatiebrede, jaarlijkse licentie voor een onbeperkt aantal gebruikers. U kunt licenties toewijzen aan elke gebruiker.

Ja, dit is mogelijk voor maandelijkse licenties per gebruiker. Het aantal licenties kan maandelijks naar boven of naar beneden worden bijgesteld. Lees hier hoe je eenvoudig zelf het aantal licenties in de AppExchange kunt aanpassen.

Jaarlijkse licenties per gebruiker kunnen het hele jaar door worden verhoogd voor de resterende contractperiode. Downgraden is mogelijk, maar gaat pas in bij aanvang van de nieuwe contractperiode.

De Site-licentie is een organisatiebrede, jaarlijkse licentie voor een onbeperkt aantal gebruikers. Het is niet nodig om extra licenties aan te schaffen en er is ook geen extra administratieve afhandeling nodig.

Standaard betaling is jaarlijks vooraf, mocht u een andere voorkeur hebben is dit bespreekbaar, neem dan gerust even contact met ons op.

We kunnen dit verzorgen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergelijk
de pakketten zelf

20%

korting
voor
non-profit organisaties

Boek vrijblijvend
een demo