Vragen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt FILE 365?

Wanneer je gebruik maakt van Salesforce en Office 365, is FILE 365 uitermate geschikt voor jou en je organisatie. Specifiek met SharePoint voor bedrijven.

Documenten worden opgeslagen in Sharepoint. In Salesforce wordt enkel informatie over het bestand in SharePoint opgeslagen. Alle bestanden staan alleen in SharePoint. Deze opslagcapaciteit in SharePoint telt niet mee in Salesforce.

Absoluut, dit is een van de key features van File 365. Ook documenten opgeslagen in Sharepoint door niet-Salesforce gebruikers worden door tweewegsynchronisatie getoond in Salesforce.

De naam van de map wordt automatisch overgenomen vanuit Salesforce. U bepaalt in de instellingen van File 365 zelf welk Salesforce veld de mapnaam bevat.

Wanneer er een bestand wordt geüpload of er wijziging in een document wordt gemaakt is dit vrijwel direct.

Nee, omdat alles in Sharepoint wordt opgeslagen gelden de limieten van SharePoint. Deze opslagcapaciteit in Sharepoint telt niet mee in Salesforce.

Abonnement / financieel

Op de prijspagina vind je alle informatie met betrekking tot de prijzen per gebruiker.

Professional, Enterprise, Unlimited, Force.com, Developer, Performance, Essentials

Nee, je sluit alleen een licentie af voor de mensen die dit nodig hebben. Dit is maandelijks aan te passen.

Uiteraard, het aantal gebruikers kan maandelijks worden aangepast.

Standaard betaling is jaarlijks vooraf, mocht u een andere voorkeur hebben is dit bespreekbaar, neem dan gerust even contact met ons op.

We kunnen dit verzorgen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.